انتخاب سایز مناسب لباس

ممکن است برای شما هم پیش آمده باشد که از لباسی در یک فروشگاه اینترنتی خوشتان آمده باشد، اما بخاطر در انتخاب سایز لباس کودک خود مردد بوده اید، از خرید منصرف شده باشید.
در این نوشته قصد داریم راهنمای کامل انتخاب سایز لباس برای هر کودک را بسته به جثه و سن او، به شما آموزش دهیم.
برای داشتن یک خرید عالی و لذتبخش، باید اصول و آداب خرید غیرحضوری را نیز بدانید، انتخاب سایز مناسب لباس برای کودک بسیار مهم است، چرا که اگر این مورد درست و به جا انتخاب نشود، موجب دور ریز هزینه و زمان خواهد شد.




ابتدا توجه داشته باشید، بهتر است از فروشگاه های اینترنتی ای خرید کنید که علاوه بر دارا بودن نماد اعتماد الکترونیکی، ضمانت تعویض سایز نیز داشته باشند تا در صورتی که احتمالا سایز را اشتباه انتخاب کردید و یا تمایل به تعویض سایز به دلایل دیگر داشتید، این امکان برای شما فراهم باشد.

با اینحال، برای صرفه جویی در هزینه و زمان، چه بهتر که از همان ابتدا، طبق اصول، با سایز دقیقی که آموزش می دهیم، لباس خود را انتخاب کنید. همچنین فروشگاه هایی را انتخاب کنید که در توضیحات محصول خود، چارت دقیق اندازه هر لباس را بصورت جداگانه درج کرده باشند، چرا که الگوی تولید هر مدل و لباس با مدل دیگر متفاوت بوده و هیچوقت نمیتوان یک اصول کلی برای همه ی لباس ها ارایه کرد.
دانستن سایز مناسب کودک، برای هر پدر و مادر مهم است. چراکه در خرید اینترنتی، در صورتیکه سایز بزرگتر انتخاب شود، م��جب بی نظمی و شلختگی در استایل کلی کودک می شود و اگر کوچکتر انتخاب شود، باعث ناراحتی و محدودیت برای فرزند شما هنگام جنب و جوش و بازی می شود.
سایزبندی و به اصطلاح قواره لباس در هر برندی، بسته به کشور تولیدکننده، متفاوت است. چرا که تولیدکنندگان لباس در نواحی مختلف جهان، متناسب با میانگین اندازه‌ی ساکنین خود، از سیستم خاصی برای سایزبندی لباس‌، استفاده می‌کنند.

سیستم سایزبندی در دنیا
 

به‌طور کلی سه سیستم سایزبندی اصلی در دنیا وجود دارد. سیستم آمریکایی (US)، اروپایی (EU) و انگلیسی (UK). تفاوت این چارتهای سایزبندی در ملاک هایی است که برای اندازه‌گیری بدن مورد استفاده قرار می‌گیرد. این معیارها شامل موارد زیر است: اندازه‌های دور سینه، دور گردن، دور کمر، دور باسن و قد.
با دانستن روش درست اندازه‌گیری و دانستن اندازه‌های فرزند خود، دیگر نگران کوچک یا بزرگ بودن لباس‌های او نخواهید بود؛ ومی‌توانید با خیال راحت خرید غیرحضوری لذتبخشی را تجربه کنید.
برای انتخاب سایز لباس بچه گانه قبل از شروع به این نکته توجه داشته باشید که اندازه لباس پسران و دختران قبل از بلوغ تفاوت چندانی با یکدیگر ندارد.شما می توانید از راهنمای سایز لباس بچه گانه برای لباس پسرانه و لباس دخترانه استفاده کنید.

فاکتورهای لازم برای تعیین سایز لباس کودک

برخی والدین برای انتخاب سایز لباس، فقط سن او را در نظر می گیرند، در صورتیکه سرعت رشد کودکان با هم متفاوت است و هر کودک در هر سنی میتواند سایزی خارج از محدوده استاندارد تعیین شده، داشته باشد.
برای مشخص شدن سایز مناسب کودک، به اندازه دور سینه، دور کمر، سن و قد کودک نیاز دارید.در مورد کودک با جثه و چارت رشدی استاندارد، مهمترین فاکتور در تعیین سایز، قد کودک است.

 

بهترین روش برای بدست آوردن سایز لباس کودک چیست؟

ساده ترین و بهترین روش انتخاب سایز کودک، استفاده از لباسی است که در آن احساس راحتی می کند. خطای اندازه گیری در این روش بسیار کم است و نیازی به همکاری و حضور کودک برای انجام اینکار نیست.

برای اینکار یکی از لباس های کودک را روی سطح صاف پهن کرده و طبق توضیحات قبلی، عرض سینه، قد بلوز و قد شلوار را به راحتی اندازه می زنید.


 

نکات مهم انتخاب سایز لباس بچه گانه

1- رشد کودکان خصوصا در دوسال اول سریع تر است، بنابراین ترجیحا با توجه به سرعت رشد کودک خود، لباس با یک سایز بزرگتر را خصوصا در سنین زیر یکسال، انتخاب کنید.

2- در هنگام اندازه‌گیری، لباس‌های زیر کودک را نیز در نظر بگیریم که موجب کمتر شدن اندازه‌ها نشوند.

3- شلوار بچه‌گانه تا 2 سال که هنوز از پوشک استفاده می کنند، در قسمت لگن باید جای بیشتری داشته باشد. زیرا حجم پوشک را باید در نظر بگیریم.

4- اگر پس از اندازه‌گیری بین دو سایز قرار گرفتید بهتر است، سایز بزرگ‌تر را انتخاب کنید.

5- خوب است سایز کودک را هر شش ماه یک‌بار اندازه بگیریم. همچنین بهتر است پس از هر بار که کودک رشد چشمگیری داشت، سایز او را اندازه بگیریم.

6- سایز لباس بچه گانه( پسرانه و دخترانه) تا قبل از بلوغ یکسان است.

7- برای سهولت در اندازه‌گیری و همکاری بیشتر کودک، می‌توانید در هنگام تماشای تلویزیون یا بازی با موبایل، سایز آن‌ها را اندازه بگیرید.

8- در هنگام خرید لباس بچه گانه به‌ محض دریافت لباس آن را بپوشانید تا در صورت اندازه نبودن آن را سریع‌تر برای تعویض سایز اقدام کنیم.

9- قبل از خرید لباس بچه‌گانه از فروشگاه‌های اینترنتی، سیاست فروشگاه را در مورد تعویض سایز لباس، بررسی و یا سوال کنیم.